D Plus Anatolia

“Yeni Nesil Bilişim Ajansı”

En Çok Aranan Konular

İletişim Bilgilerimiz +90 216 361 35 00 info@dplusanatolia.com
Back to top

Sayın Op. Dr. Adnan Bağrıaçık’ın yazmış olduğu “Doktor Ağrım Var !” İsimli kitabı Sözcü Kitabevi’den bugün satışa çıktı, bu değerli eserin teknik fotoğraflarının çekilmesinde ve www.dradnanbagriacik.com web sitesinin tüm dijital alt yapısında yıllardır bize güvendiği için kendisine teşekkür eder, başarılarının sürekliliğini dileriz.

Bildiğiniz gibi Google Chrome Uygulamasının dünya üzerinde en çok tercih edilen web tarayıcısı olmasından dolayı (%71’lik paya sahip) en kullanışlı tarayıcı uzantılarının çoğunun Google Chrome göz önünde bulundurularak oluşturulmuş olması şaşırtıcı değil. İlk başlarda sadece internette surf yapmak için kullandığımız tarayıcılarımız da teknolojinin ve kullanıcı ihtiyaçlarının gelişmesi ile birlikte farklı amaçlara hizmet etmek için özellik kazanıyorlar, dünya üzerinde sayıları

Tarayıcınıza girip “iyi ve profesyonel bir web sitesi nasıl olmalıdır?” diye sorduğunuzda bulacağınız cevaplar aşağı yukarı aynıdır. Örneğin; özgün olmalı, hızlı olmalı, mobil uyumlu olmalı, SEO optimizasyonu yapılmış olmalı ve benzeri gerçekten önemli ve doğru olan birçok madde yer alır bu sorunun cevap listesinde.

error: İçerikler Korunmaktadır