D Plus Anatolia

“Yeni Nesil Bilişim Ajansı”

En Çok Aranan Konular

İletişim Bilgilerimiz +90 216 361 35 00 info@dplusanatolia.com
Back to top
Her Girişimcinin Yüklemesi Gereken 10 Ücretsiz Google Chrome Uzantısı

Girişimciler İçin Eklentiler

Her Girişimcinin Yüklemesi Gereken 10 Ücretsiz Google Chrome Uzantısı

Bildiğiniz gibi Google Chrome Uygulamasının dünya üzerinde en çok tercih edilen web tarayıcısı olmasından dolayı (%71’lik paya sahip) en kullanışlı tarayıcı uzantılarının çoğunun Google Chrome göz önünde bulundurularak oluşturulmuş olması şaşırtıcı değil.

İlk başlarda sadece internette surf yapmak için kullandığımız tarayıcılarımız da teknolojinin ve kullanıcı ihtiyaçlarının gelişmesi ile birlikte farklı amaçlara hizmet etmek için özellik kazanıyorlar, dünya üzerinde sayıları azımsanamayacak kadar çok olan yazılım ekipleri, önce kendi ihtiyaçlarını karşılamak ve daha sonra da kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek onların yaşamlarımı kolaylaştırmak gayesiyle web tarayıcıları üzerinde farklı uygulamalar geliştiriyorlar. İşte bu uygulamalara eklenti diyoruz.

Bu sayfamızda Google Chrome internet tarayıcısı üzerinde geliştirilmiş olan, D Plus Anatolia ekibi olarak önce kendimiz kullandığımız ve daha sonrasında da sizlere önerebilecek kadar güvendiğimiz eklentilere yer vermeyi planlamaktayız.

Aşağıdakiler, girişimcilere hayatlarını kolaylaştırmak gayesiyle önerdiğimiz En Yeni Google Chrome Eklentileridir., bu da doğrudan Chrome’da daha fazla özelliğe erişmenize ve iş gününüzü büyük ölçüde iyileştirmek için tarama deneyiminizi özelleştirmenize olanak tanır.

Yine de bir uyarı kelimesi, çok fazla Google Chrome uzantısı yüklemek tarayıcınızı yavaşlatabilir. Yalnızca günlük olarak kullanacaklarınızı yüklemek ve saklamak en iyisidir.

Bununla birlikte, kesinlikle göz atmanız gereken en iyi ücretsiz Chrome uzantılarından 10’u burada.

Assistant.to: Toplantıları Daha Hızlı Planlayın

Günleri toplantıdan toplantıya atlamaktan ibaret olan herkes, hem size hem de bağlantı kurduğunuz kişiye uygun bir zaman bulmanın ileri geri dansına çok aşinadır. Assistant.to sayesinde Toplantıları Daha Hızlı Planlayın

Google Takviminizi doğrudan gelen kutunuzda kontrol etmenize ve sizin için en uygun zamanları seçmenize olanak tanıyan bir zamanlama eklentisi olan Assistant.to’yu kullanarak bu mücadeleyi denklemden kaldırabilirsiniz.

Ardından kişiniz e-postada kendileri için en uygun seçeneği tıklayabilir ve işte bu kadar – toplantı rezerve edildi.

Neden Kullanmalısınız:

  • Bağlantınız için saatin kaç olduğunu sormanız yeterlidir.
  • Yeniden planlama da desteklenmektedir.
  • Kişilerinizi ne kadar verimli olduğunuz ve seçeneklerin ne kadar güzel sunulduğu konusunda etkileyecek.

Save to Pocket: Daha Sonra Çevrimdışı Okumak İçin İçerik Toplayın

“İlginç bir makaleye benziyor. Daha sonra okuyacağım. ” diyerek bugüne kadar pek çok beğendiğimiz makaleyi kaybettik değil mi ? Sizi bilmem ama en azından bizim tarafımızda durum tam da böyle gerçekleşti yıllar boyunca, Nereye kaydettiğimizi unuttuğumuz, Geri dönüp baktığımızda kayıplara karışan yazıları sonlandırmanın zamanı gelmişti artık, İşte tam olarak bu noktada Save To Pocket ile tanıştık…

Bu kaç kez söylendi ve hiç yapılmadı? Yoğun bir program, sizi sürekli olarak okumaktan ve öğrenmekten alıkoymamalıdır. Pocket bu yüzden harika.

Pocket, daha sonra boş zamanlarınızda okumak için bağlantılardan, tweet’lerden ve hatta en sevdiğiniz blog’un RSS beslemesinden makaleler toplamanızı sağlar. Ve Pocket Chrome uzantısı, bunu tek bir tıklama kadar kolaylaştırır.

Gün içinde işe gidip gelmek için uzun bir yolunuz varsa veya içerik tüketmek istediğiniz belirli saatleriniz varsa, Pocket günlük okuma listenizi oluşturmanın daha iyi bir yoludur.

Neden Kullanmalısınız:

  • Pocket, IFTTT aracılığıyla diğer uygulamalarla birleştirmek kolaydır ve birçok blog ve sosyal ağa entegre edilir.
  • “Web görünümü” veya dikkat dağıtıcı olmayan “makale görünümü” arasında seçim yapın.
  • Çevrimdışı okuma ve hatta kaydettiğiniz makaleleri “dinleme” seçeneği.

Clearbit Connect: E-postaları Bulun ve İletişim Bilgilerini Alın

E-postaları Bulun ve İletişim Bilgilerini Alın derken ciddiyiz, birkaç “e-posta bulucu” çözümünden geçtim, ancak Clearbit Connect en iyilerden biri olduğunu kanıtladı.

Clearbit Connect, bir kuruluştaki belirli bir kişi veya rol için e-postayı bulmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bir kişi hakkındaki arka plan bilgilerini doğrudan Gmail’de görmenize de yardımcı olur.

Onun gibi diğer araçlardan daha kullanışlı hale getiren bu özelliklerin birleşimidir.

Bununla birlikte, çoğu ücretsiz e-posta bulucu gibi, her ay kaç e-posta bulabileceğiniz konusunda bir sınır vardır ve bu çoğu insan için uygun olacaktır. Daha fazlasına ihtiyacınız varsa, yedekleme olarak Anymail Finder’ı deneyin.

Neden Kullanmalısınız:

  • Şirkete göre, bir şirketteki rolüne ve aradığınız kişinin adına göre arama yapabilirsiniz.
  • Her e-postanın sağ kenar çubuğunda ayrıntılı iletişim bilgilerini görüntüleyin.
  • Birçok alternatiften daha doğru ve güncel.

Streak CRM: Sosyal Medya Yönetiminizi Gmail İçinde Yapın

Piyasada pek çok Gmail eklentisi var, ancak hiçbiri Streak kadar güçlü değil. Bence, bu listedeki en iyi Chrome uzantılarından biri.

Streak aslında gelen kutunuza bir CRM yazılımının en iyi özelliklerini ücretsiz olarak verir. Alışmak biraz zaman alır, ancak bir kez yaptığınızda, sosyal yardım stratejinize bir daha asla aynı şekilde yaklaşmayacaksınız.

Streak ile, bir kişi listesinden “ardışık düzenler” oluşturabilir ve her e-postayı, kişinizin adı veya şirket adı gibi bilgilerle özelleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, birçok kişiye aynı anda e-posta gönderiyor olsanız bile, sosyal yardımınızın bire bir görünmesini sağlamak için e-postanıza {{field_Name}} ve {{field_Company}} bilgilerini eklemektir.

Oradan, e-postalarınızın açılıp açılmadığını izleyebilir, belirli kişiler hakkında notlar alabilir ve yanıtlarına göre onları ardışık düzeninizde taşıyabilirsiniz.

Bir girişimci olarak e-posta, 1 numaralı iş geliştirme aracınızdır. Streak ile daha güçlü hale getirin.

Neden Kullanmalısınız:

  • E-postalarınızın ne zaman açıldığını bilmek, potansiyel müşterilerinizin ne zaman “sıcak” olduğunu bildiğiniz anlamına gelir.
  • Ürününüzü öne çıkarmak için bir tedarikçi veya son zamanlarda Influencer olarak dillere pelesenk olan etkileyici bir kişi arıyorsanız, tüm sosyal medya hesaplarınız için ardışık düzenler oluşturun.
  • Durum ortaya çıktığında bir tıklama ile arayabileceğiniz e-posta şablonları veya “parçacıklar” oluşturun ve saklayın.

OneTab: Tarayıcı Sekmelerinizi Kontrol Altında Tutun

Tarayıcı Sekmelerinizi Kontrol Altında Tutun,

Bunu yazarken, yaklaşık 10 sekmem açık. Bu sadece belirli sekmeleri bulmayı zorlaştırmakla kalmıyor, aslında bilgisayarımı da yavaşlatıyor.

Benim gibi bir seri sekme açıcıysanız, OneTab, yükleyebileceğiniz en iyi Chrome uzantılarından biridir.

Tüm sekmelerinizi kapatmak ve gerçekten ihtiyaç duyduğunuz bir sayfayı kaybetme riskiyle uğraşmak yerine, OneTab tüm sekmelerinizi bilgisayarınızı hızlandıran ve temiz bir sayfayla yeniden başlamanızı sağlayan “tek bir sekmeye” indirmenize olanak tanır.

Neden Kullanmalısınız:

  • Herhangi bir anda her zaman açık yüz sekmeniz olduğunu düşünüyorsanız, bu tam size göre.
  • Tüm sekmelerinizi gizlemek için tek tıklama. Onları geri getirmek için tek bir tıklama.
  • Bellek kullanımını% 95’e kadar azaltın!

Block Site: Çünkü Kendini Kontrol Etmek Zor

Her zaman ertelemeyi seçmeyiz, bu sadece olur. Bazen oraya nasıl geldiğinize dair hiçbir fikriniz olmadan Reddit veya Facebook’a girersiniz.

İşte burada Block Site kurtarmaya gelir ve odaklanmanıza yardımcı olur.

Basit. Dikkatinizi dağıtan tüm siteleri Blok Site listesine eklersiniz ve ardından odaklanmanız gerektiğinde etkinleştirirsiniz.

Ne zaman Facebook’ta olup bittiğini veya Buzzfeed’deki yenilikleri kontrol etmek istediğinizde, orada olmamanız gerektiğini hatırlatan bir sayfayla karşılaşıyorsunuz.

Neden Kullanmalısınız:

  • Engellenen bir siteyi ziyaret etmek için kaç girişimde bulunduğunuzu (ve aynı zamanda mizah anlayışıyla) izler.
  • Blok Siteyi devre dışı bırakmak, bunun yerine işe geri dönmenin çok daha kolay olacağı kadar çaba gerektirir.
  • Çalışma saatleriniz sırasında tüm dikkat dağıtıcı siteleri engellemek için bir program belirleyebilirsiniz.

Buffer: Anında Sosyal Medya Gönderilerini Planlayın

Muhtemelen Buffer’ı, en uygun yayınlama süreleri ve sıklığı için birden fazla sosyal medya hesabındaki gönderileri otomatik zamanlama aracı olarak biliyorsunuzdur.

Ancak Buffer Chrome uzantısı, şu anda bulunduğunuz sayfayı Buffer sıranıza ekleyerek daha fazla zaman kazanmanıza yardımcı olur. Ayrıca, eşlik eden mesajı ve resmi seçtiğiniz her sosyal kanala uyacak şekilde kolayca sağlama yeteneği ile, aynı içeriği farklı hesaplarda paylaşmak için Buffer’ı kullanmanın en iyi yollarından biridir.

Neden Kullanmalısınız:

  • Buffer’ın yazı düzenleyicisine tek tıkla erişim.
  • Her kanal için mesajınızı özelleştirin (ör. Twitter için 140 karakter ve Facebook / LinkedIn için daha uzun gönderiler).
  • Doğrudan sıranıza “Buffer” yapmak için resimlere sağ tıklayın veya Pablo by Buffer aracılığıyla üzerlerine metin ekleyin.

Effin Amazing UTM Builder: Bağlantılarınızı Kolay Şekilde İzleyin

Çevrimiçi pazarlama söz konusu olduğunda, her türlü çabanızı takip etmek önemlidir, aksi takdirde trafiğinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olan bilgileri kaybedersiniz.İşte tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek olan ve kullanmaktan mutlu olduğumuz eklentimiz ile bağlantılarınızı kolay şekilde izleyin.

Bağlantılarınızı proaktif olarak izlemek çevrimiçi pazarlamada en iyi uygulama olabilir, ancak aynı zamanda taahhüt etmesi zor olan zaman alıcı bir uygulama olabilir.

Effin Amazing UTM Builder, sadece birkaç tıklamayla herhangi bir bağlantıya UTM parametreleri eklemenizi sağlar. Veriler pazarlama kararlarınızı yönlendiriyorsa, olması gerektiği gibi, bu bir zorunluluktur.

Neden Kullanmalısınız:

  • Ön ayarlar, her alan için parametreleri otomatik olarak doldurmanıza izin verir.
  • Bağlantılarınızı kısaltmak ve UTM parametrelerini gizlemek için bit.ly ile entegre olur.
  • Konuk bloglarından, sosyal profil biyografilerinden vb. Gelen trafiği tanımlamak için harika.

Momentum: Açacağınız En İyi “Yeni Sekme”

Bir görevi erteleme dürtüsü duyduğunuzda yaptığınız ilk şey nedir?

Yeni bir sekme açarsınız.

Sonraki ertelemenin kaygan eğimine boyun eğmek yerine, kendinize hala yapacak işleriniz olduğunu hatırlatarak bu “yeni sekmeyi” kullanabilirsiniz.

Momentum bununla ilgili. Onun gibi diğer yeni sekme krom uzantılarından daha minimalist bir yaklaşımla, Momentum size yalnızca üretken kalmanıza yardımcı olan şeyleri gösterir: o anki saat, yapılacaklar listeniz, ilham verici bir alıntı ve resim ve gün için belirlediğiniz hedef.

Neden Kullanmalısınız:

  • Güzel bir şekilde tasarlanmış ve yeni resimler ve alıntılarla taze kalıyor.
  • Sizi, yeni bir sekme açtığınızda geçerli zamanla ve yapılacaklar listenizle yüzleşmeye zorlar.
  • Çoğu yeni sekme seçeneğinden farklı olarak, favori bağlantılarınızı belirgin bir şekilde göstermez, böylece dikkatiniz dağılmaz.

Grammarly: Her Yerde Çalışan Bir Yazım Denetleyici

İster e-posta ister tweet gönderiyor olun, yazım ve dil bilgisi hataları güvenilirliğinize zarar verebilir.

Çevrimiçi yazarken nerede olursanız olun, sözlerinizi kontrol etmesi için profesyonel bir düzeltmen tutabilirsiniz. Veya Grammarly Chrome uzantısını yükleyebilirsiniz.

Bununla, yanlış yazılmış sözcükleri, gramer hatalarını ve yazdıklarındaki diğer sorunları bir bakışta kolayca fark edebileceksin.

Neden Kullanmalısınız:

  • Birçok kişinin aşina olduğu geleneksel Microsoft Word yazım denetleyicisinden daha iyi olduğunu iddia ediyor.
  • Tarayıcınız aracılığıyla çalışır, böylece güvenilirliğinizi korumak için tweetlerinizi, e-postalarınızı, yorumlarınızı ve çevrimiçi yazdığınız her yeri kontrol eder.
  • Sadece dilbilgisini düzeltmekle kalmaz, size onu da öğretir.

Hangi Chrome Uzantılarını Öneriyorsunuz ?

İster uzun bir kişi listesine e-posta gönderiyor olun, ister elinizdeki göreve odaklanmaya çalışın, bunlar tarayıcınızdan daha fazla değer elde etmek için yükleyebileceğiniz en iyi Chrome uzantılarından bazılarıdır.

Ancak bu liste, kullanışlı Chrome uzantılarının yalnızca küçük bir bölümünü temsil ediyor.

Vakit ayırıp okuma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

<script type=”text/javascript” src=”https://platform.linkedin.com/badges/js/profile.js” async defer></script>

error: İçerikler Korunmaktadır